Overvejer du plastikkirurgi?

Dette indhold er sponsoreret

Det er blevet stadig mere almindeligt og acceptabelt i den brede befolkning, at ændre sit udseende gennem kosmetiske operationer. Mindre plastikoperationer, som for eksempel at få rettet den næse, som man er født med, er ofte noget, man har ønsket at gøre, siden man var helt ung. Ønsket om større operationer, som for eksempel en hudreduktion på maven, opstår gerne efter livsomvæltende begivenheder, som et vægttab eller en graviditet. Uanset hvilke årsager der ligger til grund for din beslutning, om at ændre dit udseende, så bør du overveje at få foretaget plastikkirurgi Roskilde. I den forbindelse er Roskilde Privathospital tidligere akkrediteret uden anmærkninger, i henhold til den danske kvalitetsmodel, og de lægger i det hele taget vægt på kvalitet, etik, engagement og omhu, hvilket gør dem til et oplagt valg. 

Behandlinger til dine behov

Det er helt normalt at kroppen ændrer sig efter for eksempel en graviditet, eller et større vægttab, men konsekvenserne for udseendet af kroppen kan for nogen føre til lavere selvtillid og deciderede fysiske gener, på grund af slap hud. Det kan også bare være, at du er født med træk, som du ikke føler dig tilpas med. Uanset omstændighederne så har Roskilde Privathospital eksisteret siden år 1994, og har derfor mange års erfaring med blandt andet brystforstørrende operationer, brystløft, fedtsugning og øjenlågsoperationer.

Det er vigtigt med et godt erfaringsgrundlag

Når du skal have foretaget ændringer af dit udseende med plastikkirurgi, som skal følge dig resten af livet, så er det vigtigt, at du får det gjort hos et hospital med dokumenteret erfaring. I den forbindelse kan det godt betale sig, at undersøge andres erfaring med det pågældende sted. Hos Roskilde Privathospital lægger de tidligere patienters udtalelser om kvaliteten af deres behandlinger på hjemmesiden, så du kan læse, hvilken oplevelse andre har haft med stedet, før dig. 

Det kan du få lavet

Roskilde Privathospital ligger i en gammel og gennemrenoveret murstensvilla, med moderne faciliteter, der uændret følger standarderne fra den tidligere akkreditering. De udfører en række operationer inden for plastikkirurgi, ortopædkirurgi, gennem private sygeforsikringer, og gynækologi. Udbuddet af plastikkirurgiske operationer omfatter brystoperationer, som for eksempel brystløft, brystreduktion og brystforstørrende operationer. Kosmetiske operationer for ansigtet omfatter rettelse af øjenlåg og ører, samt ansigtsløft. På kroppen kan du få foretaget hudreduktion, baldeforstørrelse og fedtsugning. Vil du, som mor, gerne have korrigeret maven og brysterne, kan du i den forbindelse med fordel, benytte dig af en skræddersyet behandling i form af en “mommy makeover”.