Det skal du give manden, der ikke ønsker sig noget

Annonce

Julemåneden nærmer sig, og mange er nok begyndt at tænke over, hvad de kan skrive på deres ønskeliste. Dog findes der også de typer, der aldrig ønsker sig noget og lader det være fuldstændig op til gavegiveren. Det efterlader til gengæld dem, der skal give gaven, i stor forvirring omkring, hvad man dog skal finde på som gave. Det kommer nok heller ikke som en stor overraskelse, at det ofte er mænd, der ikke har en ønskeliste, fordi de mener, at de ikke mangler noget. Derfor vil vi i denne artikel komme med et par gode idéer til, hvad du kan give manden, der ikke ønsker sig noget.

Gaven, der kan drikkes

Du kan aldrig gå helt galt i byen, hvis du giver en gave, der kan drikkes, og den skal selvfølgelig helst indeholde procenter. Find først ud af om han er mest til vin, specialøl, cocktails, snaps eller en speciel flaske spiritus. Herefter kan du begynde at undersøge, hvilke slags gaveæsker eller smagspakker, der findes inden for hans yndlings alkoholiske drik. Du kan eksempelvis tjekke Drinksshoppen ud, der har et kæmpe udvalg af udsøgt spiritus fra de bedste steder i verden. De forhandler nogle af markedets bedste produkter, fordi de selv rejser rundt i verden for at teste og prøvesmage, således de kun kommer hjem med den bedste kvalitet. Du er derfor sikker på at give en ekstraordinær smagsoplevelse, hvis du giver en gave herfra. 

Gaven, der kan opleves

Mange mænd ønsker sig ikke materielle ting, fordi de synes, de allerede har alt. Derfor kan det være en god idé at give en oplevelse i gave, da du hermed er sikker på, at det ikke er noget, han har i forvejen. Hvis manden, du skal give gaven, kan lide at bevæge sig og være aktiv, kan du eksempelvis give et gavekort til en aktivitet, som I eventuelt kan lave sammen. Han kan selvfølgelig også bruge gavekortet med en ven, sin far eller måske søn, hvis han hellere vil det. Det kan være gavekort til aktiviteter såsom at køre i gokart, spille fodboldgolf, prøve en times kajakkursus eller tage en tur i en klatrehal.

Gaven, der kan spises

De fleste mænd er vilde med mad, og derfor er det oplagt at give en spiselig gave. Vi kan ikke forestille os, at der findes nogle, der bliver skuffede over en gave, der kan spises. Det kan eksempelvis være forskellige små og lækre delikatesser, der kan spises med det samme, når han åbner gaven. Gaven kan blandt andet indeholde hans yndlingschokolade med likør og en bøtte gode lakridser. Det kan også være et gavekort til en god 3-retters middag på hans yndlingsrestaurant. Sidst, men ikke mindst kan det også være en spiselig gave, som du selv har stået i køkkenet og lavet. På den måde giver du også en personlig gave, der viser, at du virkelig har tænkt på ham.