Guide: De mest populære Louis Vuitton tasker

Mange går og drømmer om en designertaske fra Louis Vuitton. Det kan man jo ikke fortænke folk i at drømme om – for en designertaske fra Louis Vuitton vil altid være en klassiker, som aldrig går af mode. Hvis du står og skal ud og investere i en ny designertaske fra Louis Vuitton kan det være en jungle at finde rundt i hvilken én man skal vælge, hvis man ikke har gjort sig sådan et dyrt køb før.

Vi kan nemlig ikke komme udenom at en designertaske fra Louis Vuitton er et dyrt køb – omend er det dog en god investering, da udbud og efterspørgslen går hånd i hånd, og jo mere end populær taske du køber fra Louis Vuitton desto større chance er der for den vil stige kraftigt i værdi, da de populære tasker fra Louis Vuitton tit er udsolgt, og derfor er mere efterspurgt, hvilket gør at de er i ekstra høj kurs – og det kan ses på både retail prisen, men også på prisen de bliver solgt til second hand. 

Et sikkert valg

Hvilken designertaske fra Louis Vuitton skal du så kigge efter, når du har taget beslutningen om at lave en sådan investering. Der er nogle klassikere hos Louis Vuitton som går igen og igen, men der kommer også hele tiden nye tasker til, som også ender med at blive ekstremt populære. Især i et land som Danmark kan det være svært at opstøve de mest populære tasker, da Danmark kun har én fysisk Louis Vuitton butik, og de eneste steder du kan købe Louis Vuitton fra nyt og originalt er på Louis Vuittons egen hjemmeside, hvor taskerne også desværre tit er udsolgt.

Man kan dog blive skrevet på venteliste til én bestemt taske i Louis Vuitton butikken. Grundet den store efterspørgsel på taskerne fra Louis Vuitton og fordi brandet for alvor har fået sig noget af et comeback de seneste år, vil tasken du anskaffer sig næppe tabe værdi over den næste lange periode. 

En Louis Vuitton designertaske er et sikkert valg, når du vil investere i en designertaske. De er også i høj kurs som vintage, som altså betyder at taskerne har patina, og en masse år på bagen, men det ændrer ikke noget, for hvis du efter en årrække sælger din taske som vintage, vil du højst sandsynligt kunne få det samme for den, som du gave for den i sin tid, da du købte den.

Skriv et svar