Nicolinehus: Dit nye hjem i Aarhus

Boligmarkedet kan være en jungle at finde rundt i – og det gør sig især gældende for de større byer i Danmark. Aarhus er ingen undtagelse, og man kan i den grad sige at Aarhus er en by i rivende udvikling, og det gør også at efterspørgslen på boliger stiger markant. 

I takt med efterspørgslen på boliger stiger, så bliver der heldigvis også bygget mere. Det kan godt betale sig at se sig om efter noget af det nyere byggeri, som hele tiden skyder på i Aarhus. nicolinehus.dk er en af de nyeste skud på stammen, og er et helt igennem unikt byggeri. 

Ikke bare en bolig

nicolinehus.dk er unikt, og en helt nytænkende boligform. Nicolinehus byder dig velkommen til dit nye hjem i innovative omgivelser i hjertet af Aarhus. Nicolinehus er en ny destination i hjertet af Aarhus Ø. Med boliger, shopping, restauranter og en lang række oplevelser midt mellem byens puls og havets bølgeslag har du altså alt indenfor rækkevidde, hvis du påtænker at bosætte dig i Nicolinehus. 

Ambitionen med Nicolinehus er at skabe et hus, der binder by og hav sammen i en sammensmeltning. Et hus, der binder mennesker sammen gennem nye oplevelser og samvær med naboer. Et hus, der binder Aarhus Ø sammen med Aarhus C og resten af Aarhus, så man nemt kan komme rundt. 

Nicolinehus er indbegrebet af en ny måde at bo i lejlighed på, hvor nærvær og fællesskab står højt på listen over værdier, som Nicolinehus finder vigtige. 

Nicolinehus får samlet 243 lejligheder fordelt på 8 byhuse og 175 ejerlejligheder i Bygning 1 og 60 lejelejligheder i Bygning 2. Lejlighederne er mellem 45 og 300 kvadratmeter store – så der er altså noget for enhver smag. Alle lejligheder og boliger er udført i de bedste materialer, som komplimentere byggeriet på bedst mulige vis. Alle boligerne har adgang til egne private tagterrasser og de to fantastiske gårdhaver og ikke mindst pool på toppen. Når man bosætter sig i Nicolinehus får man luft under vingerne og en fantastisk udsigt ud over Aarhus, som man altid kan nyde fra en af tagterrasserne. 

Nicolinehus indeholder også en markedshal, hvor det er muligt at købe friske råvarer. Der findes også en bar og restaurant på toppen, hvor man altid kan møde sine naboer til en snak, som skaber et helt særligt fællesskab parterne imellem. Nicolinehus værner om fællesskabet beboerne imellem, og det er en af de helt særlige elementer ved Nicolinehus. 

Du kan læse videre i artiklen Storslået arkitekttegnet lejligheder i Aarhus.

Skriv et svar