Rolex Daytona – Dit kommende drømmeur

Der findes mange skønne og smukke Rolex ure, men min favorit er klart et Rolex Daytona ur. 

Hvorfor tænker du måske, men jeg har altid drømt om et Rolex Daytona ur. Det er et af de mest populære serier af ure fra Rolex. Den er det bedste eksempel på hvordan et klassisk ur, som engang ikke var populært, men med nutidens trends og modernitet er det gået stærk og i dag er Daytona et symbol på et af de mest populære ure blandt blandt ur-entusiaster og samlere. 

Uret kom første gang på markedet i 1963 og urene fra Daytona fremstilles af slidstærke materialer og kvaliteten er i top. Det holder altså og kan tåle at blive brugt meget. Jeg personligt selv, har brug for et slidstærkt ur. Jeg elsker at bevæge mig i hverdagen og jeg har brug for at det f.eks. kan tåle noget, uden at jeg skal bekymre mig døgnet rundt om det går i stykker eller får slidtage. 

Jeg drømmer stadig om uret og skal spare op. Her er de bedste råd til, hvordan du også kan spare op til dette helt unikke ur: 

  1. Køb evt. dit køb rolex brugt og spar en masse penge. Særligt Daytona er et så unikt og populært ur og dermed en god investering. 
  2. Drop takeaway – hvis du bare vidste hvor mange penge om året du kunne spare her, så vil du ikke fortryde, hvis du om et år så har lagt pengene til uret og finder ud af, hvor meget du rent faktisk fik sparet op og hvis pengene så bliver brugt på en investering som et Rolex. Så har du bare vundet. 
  3. Find en troværdig hjemmeside at købe uret på, men husk nu at sikre dig hjemmesiden lever op til en del krav og at du får en ægthedsgaranti. Det ville være så ærgeligt hvis du snød dig selv for dette. 
  4. opret en opsparing til uret. Det kan være svært altid lige at lægge penge til side til et ur, men hvis du tilpasser en opsparing til lige netop dit drømmeur, og lægger penge til side hver måned som kommer direkte ind på kontoen, så skal du nok få sparet godt og grundigt op. Prøv og gør plads til en opsparingskonto. Tag evt. et billede af uret og mind dig selv dagligt om dit mål om at spare op til drømmeuret. 

Jeg håber, at du kunne bruge nogle af de her råd. God fornøjelse. 

Læs også Hvorfor er Rolex Daytona så dyr? hos andrineshus.dk.

Skriv et svar