Byg din helt egen Porsche i LEGO

Har du også alti drømt om din helt egen Porsche? Det tror jeg, at der er rigtig mange der har. Desværre koster en lækker bil som den en hel bondegård. Men hvis du kan gå en lille smule på kompromis med størrelsen, så har jeg et rigtig godt foreslag!

Byg din egen Porsche

Med LEGO kan du bygge din helt egen Porsche til en meget mere overkommelig pris, end hvis du skal ned til bilforhandleren. Størrelsen er selvfølgelig ikke helt den samme, og du kan ikke køre den. Men jeg tør godt love, at den er både flot og realistisk – og så er det selvfølgelig super sjovt at bygge den. 

Selvom LEGO typisk henvender sig til børn, så er der altså også masser af sjov at hente for de voksne. Måske det kan være noget, du kan lave sammen med de yngste i familien? Det er selvfølgelig også en bil, som vil pynte på ethvert værelse, hjemmekontor eller måske på kontoret på arbejdspladsen? 

Slip kreativiteten løs med LEGO Creator

Er du ikke til en Porsche eller biler i det hele taget, så findes der selvfølgelig også et hav af andre spændende muligheder inden for LEGO-verdenen. Du kan både bygge store gravemaskiner, flotte bygninger eller faretøjer fra dine yndlingsfilm – måske Star Wars? Du kan bygge spændende seværdigheder, som du enten allerede har besøgt, eller som du drømmer om at besøge. 

Uanset hvad, så er det kun fantasien, som sætter grænser for, hvad du kan bygge. Slip kreativiteten løs, og find dit yndlings LEGO-sæt og begynd dit byggeeventyr allerede i dag. Der er selvfølgelig masser af muligheder for både børn og voksne. 

Find den bedste pris på Den Blå Giraf

Inden du kaster dig ud i det helt store byggeeventyr, skal du selvfølgelig have fingrerne i LEGO-sættet. Det kan være noget af en jungle at finde rundt i, hvor du skal købe dit LEGO-sæt henne, men på denblaagiraf.dk bliver det faktisk gjort en del nemmere for dig. Her får du nemlig et overblik over, hvilke danske webshops, der sælger sættet, hvor du kan få den bedste pris henne. 

Den Blå Giraf er et online værktøj, som hjælper dig med at gøre din shopping nemmere. De sammenligner priser fra alle de store danske webshops. Priserne ændrer sig – og nogle gange flere gange i løbet af dagen. Derfor opdaterer Den Blå Giraf selvfølgelig også deres egen side flere gange dagligt, så du hele tiden er opdateret på den korrekte pris. 

Find den bedste pris på LEGO 10295 Porsche 911 på denblaagiraf.dk 

 

Skriv et svar