Skal ferien være lidt mere luksus?

Skal din ferie være lidt mere luksus?

Skal du og dine kære forkæles til den helt store guldmedalje? Det kan jeg godt forstå – og langt de fleste fortjener netop sådan én omgang. Særligt med henblik på hvad de sidste års tid har budt os på. Med andre ord har den efterhånden lange pandemi givet de fleste en endnu større lyst og trang til at rejse. En sult der ikke er mættet endnu – langt fra! 

Og jeg kan hilse at sige, at jeg også selv er plaget af en voldsom sult efter at rejse og tage på ferie. Og denne ferie måtte meget gerne indeholde lidt ekstra. Ekstra forkælelse og ekstra luksus. 

Hvorfor vælge en luksus rejse?

Ja, grundene er mange, hvis du spørger mig. Men i en travl og hektisk hverdag med tonsvis af gøremål er en ferie – og et afbræk – altid tiltrængt. Det skulle være alle velundt. 

Ved at vælge en luksus rejse lader du andre sørge for det hele – også de kedelige og praktiske ting, der også følger med en ferie. Dem, altså de kedelige og praktiske ting, vil man gerne være foruden. Kontrasten mellem hverdag og ferie må hjertens gerne være størst mulig, ikke?

At lade andre stå for det praktiske og dermed også fritage dig for ansvaret sikrer, at du for alvor får skuldrene ned, pulsen lav og hverdagen og dens stress og jag på længst mulig afstand. De eneste og vigtigste gøremål er at slappe af, nyde nuet og lade dig forkæle på din luksus rejse. Lyder det ikke som noget for dig? Og som en ganske fair arbejdsfordeling? 

At rejse er at leve
Sådan sagde en klog mand en gang. Ikke desto mindre er citatet forsat gyldigt og relevant – omend det har et par år på bagen efterhånden. En rejse er en evig investering i gode minder og dejlige fortællinger. Noget man ikke kan købe for penge. 

Ydermere betyder det også at en rejse – af gode grunde – ikke kan gøres om. Lige så vel som at penge ikke kan bruges to gange. Derfor handler det også om at give den hele armen i første hug. Sørge for at der ikke mangler noget. For livet handler netop om de gode, vedvarende minder, som man ikke glemmer igen. 

Jeg mener, at rejser bidrager til lige netop dette! 

Derfor anbefaler jeg også, at du ser de forskellige luksus rejser – og finder din næste drømmerejse. Med luksus og forkælelse. Med dine behov i fokus. 

 

 

 

Skriv et svar