Pryd væggen med en smuk plakat over Esbjerg

Du skal ikke have scrollet forbi mange fancy og moderigtige Instagram-profiler, før du har bidt mærke i, at de såkaldte by-plakater hitter i mange danskeres hjem. En fin og enkel, men alligevel farvestrålende plakat, hvorigennem man kan udtrykke sin kærlighed til sin by; om det er København eller Esbjerg.

Esbjerg-plakaten, der vil pryde alle danske hjem

Esbjerg, den vestjyske hovedstad, som man ynder at kalde den, er nu blevet illustreret i den smukke Esbjerg plakat som en del af VILAKULAs populære serie af byplakater, hvor de danske byer gengives i smukke farver og et enkelt og elegant skandinavisk design, som passer perfekt ind i alle danske hjem landet over.

Esbjerg plakaten fås i to populære størrelse, så der er ingen undskyldninger for ikke at få et eksemplar af den fine plakat i en udgave, der passer i dit hjem og i din indretning. Som en ekstra bonus vil du kunne blære dig over for alle misundelige gæster over, at plakaten er trykt på 200 gram semimat miljøvenligt papir – ja, du hørte rigtigt; miljøvenligt papir – fordi, som VILAKULA selv siger, vores plakater fortjener det bedste, og det er ærligt talt svært at være uenig i, ikke?

På den helt nytrykte Esbjerg plakat får du en fin og humoristisk oversigt over alle Esbjergs mange seværdigheder – og der er mange, skulle jeg hilse at sige.
Esbjerg blev grundlagt i 1868 og kunne således fejre hele 150 års jubilæum i 2018, hvilket ikke har gjort byen (og plakaten, bevares) mindre populær – tværtimod.

Esbjerg huser hele 72.000 indbyggere og er således den femtestørste by i Danmark, ligesom Esbjerg også er kendt for sin havneplacering og sin havn, der har stor betydning for både Esbjerg og for Danmark i det hele taget grundet den flittige færgetrafik, som selvfølgelig også er foreviget i plakaten. 

På plakaten finder du blandt andet:

 • Musikhuset i Esbjerg
 • Esbjerg Vandtårn
 • Grådyb Kollegiet
 • Banegården i Esbjerg
 • Statuen af Christian den Niende
 • Hjerting Badehotel
 • Strandpromenaden i Hjerting
 • Broen Shoppingcenter
 • Den store rundkørsel i Strandbygade
 • Esbjergværket
 • Esbjerg Kommune
 • Havneområdet
 • Vor Frelser Kirke
 • Hjerting Strand
 • De Store Vindmøller ved Tjæreborg
 • Esbjerg Skibet
 • Den gamle Skt. Josef-bygning
 • Blue Water Arena & Blue Water
 • Dokken
 • Den gamle smukke bygning, der huser Cabinn i Skolegade

Det betyder altså, at der er rigeligt smukke steder, seværdigheder og bygninger at tage fat på; om du går på opdagelse i byen eller i plakaten. 

Kan du mærke, at du bare må eje den fine plakat, hvor du altså samtidig støtter en miljøvenlig produktion? Hop ind på Esbjerg plakat.

Skriv et svar