Guide til indretning af bryggers

Et bryggers er ofte et onverset rum i vores hjem, selvom vores bryggers ofte kan anses som kernen i vores hjem. Et bryggers er, såfremt husets indretning er placeret i bryggerset, det første rum ens gæster får at se. Derudover danner bryggerset rammerne for en masse forskellige funktionaliteter, herunder eksempelvis vaskerum, pulterum, opbevaringsrum, der vi tager overtøj på og eventuelt også fryserum. Ønsker man ikke, at ens bryggers på trods af de mange funktionaliteter skal se rodet ud, er det nødvendig, at der bliver lagt nogle tanker i indretningen af ens bryggers. Herunder finder du nogle gode råd til, hvordan du på bedste vis kan indrette dit bryggers. For yderligere læs da her Indretning af bryggers

Tænk praktisk og funktionelt 

Det er først og fremmest en fordel af have fundamentet in mente, når du skal indrette dit bryggers. Bryggerset er ofte et gennemgangsrum og vælg derfor noget gulv, som kan holde til lidt af hvert. Klinker vil derfor være en god idé, da klinker kan holde til lidt af hvert og er modstandsdygtig overfor snavs fra haven, regnvand mv. Vælg desuden nogle klinker i en passende stor størrelse, da det er med til at give et renere udtryk. Vi elsker desuden hvide vægge i vores hjem, hvilket er forståeligt, da det rene udtryk bidrager til en simpel og stilfuld indretning. Hvide rum er dog ikke altid en fordel i bryggerset, da der her bliver smidt beskidte sko, jakker og hevet en masse ting ind udefra. Hvide vægge i bryggerset kan derfor hurtigt komme til at se grumset og nussede ud, hvorfor en mørkere vægfarve i bryggerset vil være en fordel. 

Sørg for god opbevaringsplads 

Da bryggerset skal kunne indeholde mange forskellige funktionaliteter og derfor også mange forskellige opbevaringsbehov. Tænk derfor at anskaffe en kombination af både åbne og lukkede opbevaringsplads og skabe, hylder, skuffer mv. Udnyt pladsen på bedst mulig vis og ved at montere god skabs og opbevaringsplads i dit bryggers, slipper du også for at dit bryggers ser rodet ud. Anskaf dig ligeledes god opbevaring til dine sko og jakker og frakker. Inddel eventuel din sko og jakker i søson, således at du undgår der står en masse sko og flyder med jakker. 

Sørg også for at vælge gode materialer til dit opbevaringsplads, da det som alt andet i et bryggers kan blive udsat for meget. Vælg derfor er rubust materiale og en bordplade, der kan holde til det hele. 

Skriv et svar