Få inspiration til din næste måltidskasse

Bæredygtighed

Blandt de fleste danskere er både bæredygtighed samt lokale råvarer, blevet en mærkesag når vi går ud og handler. Det er blevet altafgørende for os, at tage hånd om vores samfund og vores planet. Sådan er det også hos Marley Spoon. Her finder du nemlig en virksomhed, som lægger vægt på hvor råvarerne kommer fra og hvordan de er blevet produceret. På baggrund af dette prioriterer de derfor altid, at samarbejde med forskellige lokale leverandører, der kan give deres kunder den bedste oplevelse.

Udover den gode kvalitet er bæredygtighed også en altafgørende faktor for Marley Spoon. Dette kommer tydeligt til udtryk når du vælger at se på deres udvalg af råvarer, som de tilbyder i deres måltidskasser. Og hvis du bestiller ingredienser til retter, der kræver konserverede produkter, kan du være garanteret at de sørger for, at udvælge de produkter der ikke indeholder konserveringsstoffer, smagsforstærkere eller farvestoffer. Du får altså, som kunde hos Marley Spoon, det bedste af det bedste.

Bæredygtigheden kommer naturligvis ikke kun til udtryk igennem maden og ingredienserne, for når du som kunde bestiller din måltidskasse hos Marley Spoon, vil du opdage, at du får leveret varene i 100% bæredygtige genbrugsmaterialer. Udover dette er køleelemeterne lavet med 85% sukkerrør. 

Fordele

Der er flere forskellige fordele ved at vælge Marley Spoon som din næste måltidskasseleverandør, og derfor får du her et udvalg af disse.

  • For det første tilbyder Marley Spoon ikke en sammensat måltidskasse. Du kan ganske enkelt selv vælge de retter du gerne vil have fra uge til uge. Der lægges mere end 20 forskellige opskrifter op, som du og din familie frit vil kunne vælge imellem. Og som noget ganske unikt, vil der være minimum fem vegetariske retter hver uge. Dette betyder altså med andre ord, at uanset hvilke behov du har, kan der tages højde for det hele.
  • Hos Marley Spoon gør de en dyd ud af, at have gjort deres koncept så nemt og overskueligt for deres kunder som overhovedet muligt. Dette kommer til udtryk i deres opskrifter, som altid består af 6 nemme trin. Det gør det ligeledes muligt for alle og enhver, at lave deres retter uden misforståelser.
  • Sidst men ikke mindst er der gratis levering lige til døren, da fragt og generelt dyre omkostninger ofte er det, der taler folk fra at prøve en måltidskasse. Hos Marley Spoon er fragten altid inkluderet i prisen. Dette betyder også, at du ikke får nogle økonomisk grimme overraskelser.

Skriv et svar