Værd at vide om Nespresso

Nespresso blev for alvor kendt med George Clooney som talsmand. Men der er langt mere bag Nespresso kapsler, der byder på et stort udvalg af kaffemaskiner, som vi vil komme nærmere ind på herunder.

Det store udvalg

Der er et stort udvalg af Nespresso kaffemaskiner af høj kvalitet, der produceres af De’Longhi og Breville. Nespresso har fem maskinsamlinger baseret på forskellige designs og temaer, mærker og funktioner, hvad enten det integrerer en mælkeskummer eller ej.

For eksempel blev Inissia serien designet til at være en kompakt maskine til et moderne køkken. Den kommer i en række farver alt afhængig af, hvad du kan lide, og gør din kaffe færdiglavet hurtigt, så det passer til en travl livsstil.

Som mange af Nespresso modellerne skal en mælkeskummer købes separat, da maskinen ikke er udstyret med en dampstang eller mælkekammer.

U maskinområdet er centreret om enkelhed og modularitet, da det leveres med forskellige tilbehør. Det er en berøringsfølsom og taktil maskine, der er slank og moderne og kombinerer enkelt design med avancerede funktioner.

Dens tilpasningsevne er et nøglefunktion i U, da de udvendige dele såsom vandtanken, bægerstøtte og tilbehør kan laves til at passe ind i ethvert rum; de kan monteres på maskinen på mere end én måde, hvilket sikrer, at maskinen har den modulære faktor.

En ny tilføjelse får U til at tilføje en mælkeskummer med et nyt sortiment af maskiner. Dette er en praktisk ting at have med maskinen i stedet for at skulle købe og opbevare den separat.

Citiz serien har ligesom dens navnebror et moderne og bymæssigt fokus. Nemlig funktionaliteten i en moderne maskine kombineres med et retro moderne design. Det henvender sig til mange typer kaffeelskere og har variationer, der kommer med eller uden mælkeskummer, samt en større maskine til at tage højde for at man kan lave to kopper kaffe på én gang.

Maestria maskinerne er virkelig, hvor du får hænderne ind i maskinrummet indenfor kaffemaskinerne, fordi de er de eneste, der kommer med en dampstang snarere end en mælkeskummer. De har praktiske funktioner, herunder en aftagelig kopstøtte til mindre kopper, som også kan flyttes siden for en større.

Endelig er der Latissima serien. De er boksede og praktiske og inkorporerer kaffe og mælk i en enkelt maskine. En Latissima har alle de samme funktioner som enhver anden Nespresso-maskine med bekvemmeligheden ved den vedhæftede mælkeskummer.

Alle Nespresso-maskiner er fremstillet af enten Breville eller De’Longhi. Du kan finde begge mærker i næsten alle samlinger.

Skriv et svar