Hvad kan Konsulenthuset F10 hjælpe med?

Konsulenthuset F10 arbejder indenfor økonomi, markedsføring, rekruttering, regnskab, coaching og forsikringer.

Økonomi og regnskab

Økonomisk rådgivning hjælper dig med at oprette strategier til eliminering af økonomisk risiko og på længere sigt, at kunne opbygge en formue. Med økonomisk rådgivning kan du få en strategisk plan, som kan sætte dig på rette spor for at nå dine økonomiske mål. Kort fortalt, kan økonomisk rådgivere hjælper dig med alle former for økonomisk planlægning. Det betyder, at de kan hjælpe dig med alt fra budgettering ti opsparing i forhold til pension. De kan således også både rådgive private såvel som virksomheder.

Markedsføring

Ved at få hjælp udefra til markedsføring af ens virksomhed eller produkt, slipper man selv for at sidde med den hårde arbejdsbyrde. Markedsføring er en konstant disciplin, der kan forbedres, og med mange forskellige kontaktflader. Med god markedsføring kan man som virksomhed samtidig opnå flere kunder og dermed salg af flere produkter. Når det er så bredt et område, der spiller sådan en stor rolle for en virksomhed succes, kan det være en god idé at få hjælp udefra til at lykkedes med at mestre de forskellige discipliner indenfor markedsføring fremfor at sidde med det selv.

Rekruttering

Rekrutteringsprocessen kan være en hektisk opgave for enhver virksomhed. Men ved at få hjælp udefra til dette, kan man opnå en mere effektiv politik indenfor ansættelse og udvælgelse af kandidater. Dette gør det lettere at vælge den rigtige kandidat, der ikke blot opfylder de arbejdsrelaterede kompetencer, men også har supplerende kerneværdier, som de kan bidrage med hos en virksomhed.

Coaching

Coaching er et ekstremt effektivt værktøj, som kan hjælpe medarbejdere med at yde deres bedste og opnå deres drømme. Ved at få en coach til at hjælpe med at få vendt det negative til noget positivt og få arbejdsglæden igen, kan man i en virksomhed have en stor værdi af dette. Det kan således være med til at udvikle og gavne medarbejdere.

Forsikringer

Forsikring er et af de bedste risikovillige værktøj, som alt lige fra små virksomheder til de helt store virksomhed har til rådighed. De fleste små virksomheder har dog ikke meget kapital til rådighed, så derfor kan det tit være en fordel at få hjælp udefra til at få kigget på forsikringer. Således kan en virksomhed i sidste ende spare mange penge. Selv ved de større virksomheder, kan man spare meget tid på at få et ekstern firma til at rådgive og vejlede omkring forsikringer.