Derfor er Fuengirola værd at opleve

Fuengirola er noget ganske særligt. På mange måder er det en almindelig spansk kystby, selvom den er lige i centrum af Costa del Sol . Der er naturligvis mange turister og en stor del udlændinge fra hele verden, der vælger at  flytte hertil i en af de mange lejligheder til salg i Fuengirola, men dette har ikke ændret den spanske fornemmelse af stedet.

Fuengirola har indbydende pladser, promenader og parker og masser af restauranter, der serverer lokale specialiteter som grillede sardiner. Hertil kommer store attraktioner som Bioparc Fuengirola, en human zoologisk have, som de små vil elske og lækre sandstrande med masser af sol. Derfor vil vi se lidt nærmere på, hvad du kan opleve i Fuengirola.

Bioparc Fuengirola

I Bioparc Fuengirola bringes både dyr og besøgende tættere sammen fremfor at være begrænset bag bure.  For besøgende betyder det eventyrlystne stier gennem genskabt tropisk skov med ægte vegetation og vandfunktioner som vandfald. For skabninger som krokodiller, gibbons, pygmy flodheste, lavlandsgorillaer, malaysiske tapirs og Borneo Orangutans betyder det etiske indhegninger uden fangenskab rundt om dem.  Om sommeren kan du endda booke et måneskinsbesøg for at få et glimt af natdyr, der normalt gemmer sig eller sover i dagtimerne.

Strande med de blå flag

De fleste turiststeder vil være glade for at have en strand, der er tildelt det blå flag. Fuengirola er dog så heldig at have tre. Så der kan ikke være tvivl om, at hygiejnestandarderne og de faciliteter, der leveres, er i topklasse.

Fra syd starter Playa de Fuengirola, feriestedets største strand, der løber op til marinaen. Blødt sand, glat vand og strandbarer med lækre tapas er hvad du kan finde her. Boliches-Gaviotas ligger i den mere støjsvage del af Fuengirola, som har en blid kurve og er marginalt bredere. Joggere, cyklister og rulleskøjteløbere finder vej langs Paseo Marítimo om sommeren. Endelig er der Torreblanca, der er stille mere stille og finder en god balance mellem afsondrethed og nyttige faciliteter som vandsportcentre og forskellige madfaciliteter.

Plaza de la Constitución

Fuengirola er en typisk spansk by, idet de fleste mennesker bor i lejligheder, og når de vil nyde solen eller møde venner, leder de simpelthen mod offentlige rum som Plaza de la Constitución.

Du kan se masser af Fuengirolas ældre borgere her, som sidder og sludre på bænke med en tæt kappe af vinstokke for at give skygge. På pladsen ligger Nuestra Señora del Rosario-kirken, en hvidkalket kirke, der af og til holder koncerter. Du kan kigge ind eller shoppe lidt på gaderne, der forgrener sig fra pladsen. Om natten vil dette være en af ​​dine destinationer, som tilbyder tapas eller andre måltider, som man kan nyde i de omkringliggende omgivelser.