Hold ferie i Danmark: Sommerhus ved Blåvand

I disse corona-tider er det ekstra vigtigt, at man støtter den danske økonomi og derved holder sin ferie i Danmark – istedet for at tage udenlands. På den måde kan man bidrage til at holde smittetrykket nede og samtidig skabe vækst i den danske økonomi, som i den grad lider efter corona-krisen udbrød tilbage i marts 2020.

Danmark er et utroligt dejligt land – det kan vi ikke komme udenom. Der er mange perler i det danske land, og især vesterhavet på den jyske vestkyst er at anbefale. Naturen på vestkysten er noget som bare skal opleves, og at tage en tur der til, vil man sent fortryde.

find et sommerhus i Blåvand her og kom godt fra start af, når du påtænker at tage på ferie i Danmark. Blåvand er et af de bedste ferieområder i Danmark, og er yderst populært, hvilket man godt forstår. 

Blåvand på vestkysten

Blåvand er det man vil kalde for en ægte ferieby. Blåvand er tilmed også en af de mest populære destinationer i Danmark, og indeholder gode spisesteder, smuk natur – og så er der i den grad rig mulighed for at slappe af, hvis det er det man også ønsker at ens ferie skal indeholde. 

Området ved Blåvand byder på et hav af aktiviteter for børn og voksne, et fyrtårn, en zoo, det interessante bunkermuseum Tirpitz, som helt klart er et besøg værd. I Blåvand kan I leje et dejligt sommerhus med pool og spa, og i mange af sommerhusene hunde også velkommen til at komme med på ferie.

Blåvand er omgivet af en bred, hvid sandstrand, og derfor er sommerhusudlejning så populært i Blåvand. Der er også mulighed for surfing, hvis man nu er til det, eller måske bare ønsker at prøve surfing for første gang. Grundet sine sine strande er Blåvand et paradis for alle, der elsker vand, strand, sol, vind og vandsport.

Er man til smukke solnedgange, så er Blåvand også lige stedet. Der findes ikke noget smukkere end en solnedgang i horisonten, når man står på stranden i Blåvand. Stranden indbyder til gåture på alle årstider, så man kan tage i sommerhus i Blåvand både sommer, efterår, forår og vinter. Der er smukt på alle årstider.

Blåvand er omgivet af storslået natur, store hede- og skovarealer, de fineste hvide sandstrande, det grønblå brusende Vesterhav og Blåvandshuk, som er Danmarks vestligste punkt.

Er man interesseret i Danmarks historien er Blåvand også lige sagen, da der er rig mulighed for at opleve de famøse bunkere fra krigstiden.