Overskuelig liste over skrabespil

Mobilskrab

Skrabelodder har i en lang periode været yderst populære i Danmark og blandt danskerne. Du kender helt sikkert til de små skrabelodder, som spejderne har delt ud eller som du har mulighed for at købe i din lokale kiosk.

I nutidens samfund er det dog også blevet muligt at spille skrabespil digitalt. Dette fænomen kaldes mobilskrab. Ved at følge dette link vil du kunne finde Din oversigt over alle skrabespil, for at kunne hjælpe dig med at finde det rette spil for dig.

Ønsker du allerede nu at gøre dig klogere på nogle af de udbydere der findes indenfor mobilskrab, skal du blot læse videre her.

Circle K skrab

Uanset om du ejer en bil eller ej er der en stor sandsynlighed for, at du har besøgt en Circle K tank. Circle K skrab har gjort det utrolig nemt for dig, at spille mobilskrab. Spillet foregår udelukkende over ens smartphone og du får en unik mulighed for at vinde mange gevinster fra Circle K. Der er tale om præmier lige fra franske hotdogs til rejser. Dermed bliver det heller aldrig nogensinde kedeligt at spille Circle K skrab. Circle K skrab har ikke mindre end 600 forskellige præmier, så det er bare med at komme igang med at spille.

Hvis du vinder i dette famøse mobilskrab, kan det være at du er så heldig, at du har mulighed for at gå ind og indløse gevinsten lige med det samme.

Som du sikkert allerede har forstået har Circle K gjort det til en sand fornøjelse at spille deres mobilskrab. Spillet er brugervenligt samt med mulighe for at vinde mange forskellige typer af præmier. Udover dette har spillet en helt igennem fantastisk grafik, der gør oplevelsen endnu bedre og særdeles realistisk.

Danske Spils Quick skrab

Siden 1992 har Danske Spil tilbudt et hav af forskellige skrabespil under det overordnede produktnavn; Quick. Quickloddet var det navn, som det første skrabelod gik under.

Ved at vælge at spille mobilskrab hos Danske Spil har du mulighed for at vinde store præmier. Du har helt selv mulighed for at vælge, hvilket Quick skrab du vil kaste dig over, men uanset hvad er der tale om beløber af en betydelig størrelse.

Quick skrab går ud på, at du skal skrabe et vist antal felter på et lod. Alt efter hvilken variant du spiller, skal du enten skrabe et beløb eller et symbol. Hvis du dermed har det antal symboler eller det beløb du skal bruge for at vinde, vil du modtage en gevinst.