Hvordan foregår en behandling med restylane?

Har du rynker i ansigtet eller en læbestørrelse, som er svært for dig at leve med? Så har du måske overvejet en skønhedsbehandling til at få ændret på de dele af din krop, du har svært ved at acceptere. 

Der findes en række forskellige muligheder. Blandt de behandlinger, der tilbydes på skæænhedsklinikker, men som kun varer i en kortere tidsperiode, er især botox og restylane kendt.

Botox og restylane virker på hver deres måde. Botox virker især i den øvre del af ansigtet, hvor den glatter rynker og linjer ud ved at lamme nervsignalerne til musklen. Det gør, at musklen ikke trækker sig sammen i de tre til seks måneder, hvor denne nervegift virker inde i kroppen, og i den periode vil huden derfor se glat og rynkefri ud.

Det kan for eksempel være rynker mellem bryynene, i panden og smilerynker ved øjnene, som botox går ind og glatter ud ved blikere for nerveenderne.

Botox bliver sprøjtet direkte ind i musklen.

Herimod er restylane et fyldstof, som bliver sprøjtet ind i huden. Det virker heller ikke i lang tid, men dog længere end botox – typsik i cirka et halvt års tid.

Restylane virker ved at give fylde til huden, der hvor det bliver sprøjtet ind. Restylane er derfor mest egnet at bruge de steder på kroppen, hvor huden med alderen bliver mindre fydig og derfor kommer til at se mere rynket ud.

Det vil især sige på halsen og ved mundvige, ligesom restylane også kan sprøjtes ind i læberne, hvis du synes, at du har behov for at dine læber er større end deres naturlige størrelse.

Restylane har så den effekt, at den fylder ud. Restylane kan også bruges til at gøre kindbenene mere tydelige ved hjælp af sin udfyldende virkning.

Men hvordan foregår en behandling med restylane så?

Restylane bliver altså sprøjtet ind i kroppen ligesom botox, men som skrevet bliver botox sprøjtet direkte ind i musklen, mens restylane bliver sprøjtet ind i huden.

Behandlingen sker ved at huden først skal desinfiecres rigtig grundigt. Så lægger man en super tynd nål helt oppe i overfladen af huden eller lige under overfladen. Hvis de furer, der skal ændres, ligger dubt, vil man lægge nålen lidt dybere nede ind til knoglen. Så bliver fyldstoffet sprøjtet ind. Det sker af flere omgange i små doser..

Huden bliver masseret undervejs, fordi stoffet skal blive fordelt jævnt ud.

prøv restylane i København ved Dermatology Lab

Sørg for at sætte dig grundigt ind i emnet, inden du beslutter dig for at få en skønhedsbehandling a la disse.