Hvorfor massage hjemme er nøgleordet til mindre stress

I en tid hvor coronavirus, karantæne og lukning af landet står lige for døren, vendes mange danskers hverdag fuldstændig op og ned. Fra at gå og klistre op af hinanden som sild i en tønde, er der nu absolut fokus på at have 2 meters afstand og ikke ses med alverdens mennesker. 

… og det stresser, er du gal hvor det stresser. Mange mennesker er nu fanget i hjemmet med deres \’bedre halvdel\’, børnene og hundredevis af arbejdsmail der alle forventes at blive svaret på i løbet af den her eftermiddag. 

Med et land i karantæne og hele brancher på vej ned i knæ, er det værd at overveje hvad man som karantæneramt kan gøre for stadigvæk at hjælpe erhvervslivet med at holde gang i den smule vækst der nu engang er.

Du bør (seriøst) få en massage

En af de type erhverv der heldigvis ikke er lukket ned er de der tilbyder ydelser ude i dit eget hjem ( som eksempelvis LookBookLocal I/S), det kunne være at en lille omgang massage måske var lige det du havde brug for, for at løsne op i det faktum at du skal holde din familie ud i 14 dage mere. 

En massage i hjemmet vil i høj grad være med til at sænke eventuel stress da det løsner op i de muskler man nu engang går og spænder, når man er en smule stresset. Ved at få massagen i hjemmet har man også rig mulighed for lige at snuppe en morfar efter – prikken over i\’et når det kommer til fysisk- og mentalt velvære.

Vigtigheden i indre- og ydre balance

Et træ er ikke stærkere end sin dybeste rod og hvis du som menneske går og har meget om ørerne er du altså ikke mere stabil end din dybeste ro – og hvis det dybeste indre ro du kan finde minder mere om en mindre stresset situation end ro, så skal du passe på at filmen ikke knækker. 

Når filmen knækker for os mennesker (hvilket den gør af og til, og det er helt okay) så siger og gør vi ting som vi egentligt ikke kan se os selv i. Vi råber, diskuterer og agerer usympatisk af den ene grund af vi ikke har fået lov til at ånde op og lige finde os selv igen. 

En massage i hjemmet kan i høj grad være med til at stikke en kæp i hjulet på den kommende stress.