Tre tips til at blive helt sommerklar

Hvis der er én ting som corona karantænen har givet os rigeligt af, så er det tid. Man skal ikke lede længe i sit nabolag efter en eller anden mand/kvinde der er igang med en renovation af et eller andet før man finder det. 

Mange mennesker får karantænen til at gå ved at renovere sommerhuset eller kolonihavehuset, så det er helt klar til sommeren. Men hvis ikke du har et kolonihavehus eller lignende, så må du finde andre ting at gøre sommerklar.

Nedenfor finder du tre gode tjenester som du kan gøre for dig selv, der kommer til at gøre sommeren lige den del bedre.

Har du udstyr?

Hvis der er én ting som alle der religiøst gør klar til sommer ved, så er det at det er dit udstyr der gør forskellen på en god og fantastisk sommer. 

Udstyr er Omega ur, det er soundboksen der holder liv i festen hele natten, det er dine utroligt behagelige hawaiiskjorter som du bærer hver eneste dag. Uden udstyr er du slet ikke klar til alle de gode ting sommeren bringer. 

Hvis du har en cykel kunne du med fordel installere en cykeltaske på siden, så du altid har et sted du kan ligge både badebukser og håndklæde – det er nemlig utrolig irriterende at pludselig få lysten til at bade, men så være ude af stand til at gøre det.

Hvad med sommerplaner?

Sommeren er skøn fordi der altid sker ting rundt om en, men hvis din vennegruppe generelt set er nogle travle mennesker, så er det måske en god idé at begynde at lave sommeraftaler med dem allerede nu. Så er du i hvertfald sikret ikke pludseligt at sidde i solen uden noget at give dig til.

Hvis du er en god planlægger kunne du også lægge i kakkelovnen til både sommerhusture, grillaftener og andre event-dage, der virkelig er med til at skabe de gode minder der holder i mange år frem.

Et sidste tip

Hvis du, takket været karantænen, har taget en lille smule på og er irriteret over det, så er et godt tip at skære ned på alle de ting i din normale kost, som du ved er usunde for dig. 

Hvis man har været en fitnessrotte i sit tidligere liv, så ved man godt at alle resultater der bliver lavet i forbindelse med fitness, bliver lavet i køkkenet og ikke i centeret – selvom mange mennesker tror det.