Sådan bliver du sommerklar

Hvis der er én ting coronavirussen i hvertfald ikke har lukket ned for, så er det renovationsprojekter. Alle steder man ser hen i byggemarkeder og blomsterforretninger går mennesker helt agurk med at købe ind til haven, renovation af hus og gud-ved-hvad. 

Hvis du er- eller har været igang med renovationsprojektet, men mangler noget at give dig i kast med, så kan du med fordel begynde at gøre alting sommerklar – inklusiv din cykel. 

Der er nemlig få ting vi mennesker bruger så meget om sommeren som vores cykel, og hvis du er rigtigt sej (og det er du selvfølgelig) så har du allerede gjort cyklen klar til sommer, før det bliver sommer – så går der nemlig ikke nogle gode sommertimer til spilde med at skulle gå og gøre den klar. 

Har du udstyret? 

En af de ting der får en cykel til at gå fra sej til fantastisk er det ekstraudstyr du kan sætte på når du har renoveret hele cyklen. Der er næsten ingen grænser for hvor meget forskelligt du kan sætte på. 

Du kunne jo starte med at finde nogle gamle antikke dynamolygter at installere foran, de sætter et godt og stilrent minimalistisk præg, uden at koste alt for meget. Hvis du har en lige stang imellem styr og sæde kan du også købe vinholdere til cyklen – noget de fleste ikke anede eksisterede.

Hvis du er typen der kommer meget rundt om sommeren kunne det måske være dejligt nok for dig at have lidt plads på cyklen – her kunne du overveje at installere en bæretaske på hver side at cyklen, så har du lige pludselig plads til både kaffe, computer, notater, håndklæde og andre badesager – det ville være med til at gøre livet lige den del nemmere for dig, så du kan nyde solen fuldt ud. 

Sidst skal du selvfølgelig have en cykelhjelm, se mere på nutcasecykelhjelm.dk

Før du går i gang med at renovere cyklen

Så bør du overveje at rengøre den fra top til tå. Der er få ting der er lige så irriterende som at gå i gang med projekt hvor alle delene er beskidte og urene. Desuden har du ret gode chancer for at finde lidt ekstra rundt eller et par fejl når du gør rent, da man oftest kommer helt tæt på cyklen i processen. 

Sidst bør du kigge i værktøjskassen, der findes nemlig mange specielle stykker værktøj der er speciallavet til cykler som du skal have.