Tjen penge ved at lave SEO på din hjemmeside

En hver virksomhed med respekt for sig selv, har i dag en hjemmeside og måske en web-shop og de ønsker alle som en at tjene flere penge. En af de måder de kan ske på er nye kunder finder lige netop deres hjemmeside, når de søger på Google. For at de skal ske er det ofte nødvendigt at arbejde med SEO. Søgemaskineoptimering. I dag er det ikke den virksomhed med de bedste priser eller flotteste hjemmeside, der via deres hjemmeside få nye kunder, det er dem der er bedst til SEO. Du kan finde en SEO Ekspert i Roskilde og København der kan hjælpe dig, hvis du ikke selv har tid eller lyst til at kaste dig over arbejdet. 

Hvad er SEO?

SEO eller søgemaskineoptimering, er det du laver på din hjemmeside eller webshop, der gør at google finder dig og syntes du er så spændende og relevant, at du kommer øverst, når der søges på specifikke ord. I dag ved man at for at en ny kunde klikker og går videre til netop din side. Med mindre du er på side et og helst blandt de første 3, er der stor sandsynlighed for at du bliver fundet af den nye kunde og går glip af salget. Vi snakker over 96% af nysalg sker via de første 3. 

Hvordan finder Google dig?

For at Google finder dig og syndes at lige præcis din side er så spændende at de syntes at den skal øverst er der flere ting der skal spille. Du skal først og fremmest have de ord der søges på i din tekst. F.eks. sælger du pink gummistøvler skal ordene pin gummistøvler findes i din tekst. Ellers kan Google ikke finde ud af, at det er det ud sælger. Google lever og ånder for at hjælpe deres kunder. Det skal både være i dine overskrifter og i selve teksten. En anden ting som er vigtigt er linkbuilding. Du skal have andre hjemmesider til at linke til din hjemmeside. Dine leverandører, kunder, aviser, blogs. Jo flere jo bedre. Det kaldes eksterne links. Udover det skal du på hver side sørge for at du linker til en af dine egne sider. Gør det nemt for dine kunder og Google at komme videre på til en af dine andre sider.