Hvad gør en kontinentalseng ved din nattesøvn?

Forstil dig at du er prinsessen på ærten og næste morgen vågner op gul og blå og med ondt i ryggen. Det er ikke sådan du vil vågne op om morgenen i en kontinentalseng. Selv ikke hvis du skulle vise sig at være en ægte prinsesse. Mange oplever, at de når de har udskiftet deres gamle seng med en kontinentalseng får en betydelig bedre søvn.

hvad er en kontinentalseng helt præcis. Det vil blive forklaret nærmere her i artiklen. 

Hvad er en kontinentalseng?

En kontinentalseng er en seng der er bygget op i 3 niveauer. Modsat en traditionel boxmadras, som har 2 lag. En madras i en træramme og en topmadras. 

En kontinental har et ekstra lag i mellem, en springmadras som gør den mere behagelig at sove i. Det gør den også højere og derfor er den nemmere at komme op i og ud af. Det gør det til en velegnet seng til de mange der har ondt i ryggen og dagligt har svært ved at komme i seng og ud af den.

Samtidig er der i en kontinentalseng 5 komfortzoner, som gør din søvnoplevelse bedre, da de er med til at underbygge de områder, hvor kroppen især har brug for ekstra støtte i løbet af natten.

Glem ikke madrassen

Lige med alt andet hænger pris og kvalitet også sammen når det drejer sig om kontinentalsenge. Det er derfor vigtigt at du husker at vælge en ordenlig en. Især da den har mulighed for at kunne holde i 25 år. Det du især skal være opmærksom på er om det er muligt at vende madrassen om og der er indbygget komfortzoner i begge. Uanset hvilken ende du bruger, skal den være den samme. Hvis madrassen skal holde den høje kvalitet er det vigitgt at den bliver vendt en gang i mellem. Husk også at vælge efter kropstype og vægt. Ofte skal et ægtepar have 2 forskellige typer madrasser fordi de har forskellige vægt og længde. 

Hvad koster en kontinentelseng?

En af de ting der gør sengen ekstra populær er at den prismæssigt ligger hvor de fleste kan være med. Samtidig kan den holde i 25 år. Det gør at du bør bruge de penge der er nødvendigt for at få en ordentlig seng. Ofte vil det koste mindre end 1000 kr. om året.