Gamer? Sådan bliver du professionel

Det er ikke altid kun evner der gør de bedste spillere online, der er faktisk et utal af forskellige ting der har en klar indvirkning på hvor godt du spiller der ikke \’bare\’ er din reaktionevne. Mange gamere derude ønsker at leve af det og bør derfor også have det bedste af det bedste udstyr til at få dem derhen hvor de gerne vil. 

For er det ikke drømmen at leve af, at spille computer? Der findes et utal af professionelle gamere der tjener mere end direktører i store virksomheder og der med garanti har det sjovere imens de gør det end direktøren har det – så er det ikke bare en drøm man burde jagte?

Selvfølgelig er det det! Og hvilket bedre sted at starte end dit mindset og udstyret.

Mindset – du skal være en vinder

Hvis du vil være den bedste, bliver du også nød til at tænke som den bedste, og det er her mange gamere går galt i byen. Det er okay at se op til nogle store gamere, men det duer ikke bare at efterligne dem, da du aldrig vil være i stand til at slå dem så. 

Ved at tænke unikt og være dit eget idol sætter du også rammerne om din egen gamer-stil, en stil der måske ikke er set før og som kan være med til at skille dig fra alle de andre gamere der bare ser op til professionelle. 

Det rigtige gamer sæt er svært at finde, og derfor skal du også gøre dit for det. Det nytter ikke at du vil være den bedste i verden og at du så kun er det deltid – du ville blive overrasket hvis du vidste hvor mange timer professionelle gamere bruger foran skærmen – for det er en del mere end 37 timer om ugen (det som direktøren arbejder)

Dit setup

For at virkelig komme langt skal der ikke være en eneste finger at sætte på dit setup. Din stol skal være en du kan sidde længe i, din computer skal være 1000% fri for lagging og nogen anden form for gene der kunne ende med at koste dig 1. pladsen og din skærm skal helst være så stor at du nærmest kan se om hjørner med den. Uden et godt headset (der har vist sig at være noget af det vigtigste) kommer du virkelig heller ikke specielt langt – det handler om at have det bedste for at være den bedste.