Hvorfor vil alle gerne gå med Louis Vuitton?

Vil du gerne vise, at du har styr på dit liv, din økonomi og at du er cool? Så køb designervarer og køb Louis Vuitton. Hvis du har råd til det, er det en luksus i særklasse, som ofte koster mange penge. Nogle gange det hvide ud af øjnene, afhængigt af hvad du køber og hvor ’stort’ det er. Om det for eksempel er en lille fin pung eller om det er en kjole eller en kuffert. Hvis du ikke har råd til at købe noget fra nyt, er der mange steder hvor man både kan købe og sælg louis vuitton til forskellige priser. Hver opmærksom på at nogle af stederne kun har kopivarer, så hvis du vil være sikker på at få ’den ægte vare’ skal du forbi en godkendt forhandler. Dem kan du finde på nettet, eller du kan spørge i en high-end butik næste gang du er i byen.

Hvad siger det om os?

Hvad siger det om os, når vi går med mærkevarer? At vi har styr på vores shit! Helt enkelt. Det handler om at vise verden, at man har og at man kan. At man har råd til at købe mega dyre ting og at man kan købe det fordi man har lyst. Det handler om at man gerne vil have at andre mennesker kan se, at man er rig. Fordi når man er rig er man også cool. Vi lever i en verden i dag, hvor det handler om at have så meget som muligt og at så mange som muligt kan se det. Ingen køber ting i dyre domme for at gemme det væk i deres kælder. Og hvis de gør, er det et fåtal af mennesker. De fleste andre vil gerne vise det frem – biler, smykker, tøj, flyvemaskiner – ja, alt hvad der symboliser rigdom og magt.

Sikkerheden er i top

De steder der sælger Louis Vuitton – og Gucci, Chanel, Yves Saint Laurent – og hvad man ellers har af franske mærkevarer passer godt på deres ting. Du kan risikere at der er vagter i butikkerne, både i Danmark og i udlandet, fordi de gerne vil passe på deres varer og sikre sig, at hvis tyveknægte prøver på noget, så vil deres security system og vagter få øje på det og fange banditten. Personalet kan ofte virke lidt snobbede i udlandet, måske fordi de er trætte af at ’almindelige’ mennesker kommer ind i butikkerne og rører ved ting uden at købe noget.