Ingen fitnessabonnement – sådan kommer du i topform uden

Mange mennesker begynder så småt at skifte de vante rammer i fitnesscenteret ud med en anderledes form for motion. Fitnessbølgen der ramte Danmark for nogle år tilbage er så småt ved at trække sig tilbage, hvilket giver rum for nye hobbyer der stadig holder dig i top form. 

For rigtigt mange mennesker er det ikke just deres kop te, at skulle betale en betragtelig sum penge for at få lov til at stå i et fugtigt rum med mange fremmed mennesker – og det forstår man et eller andet sted også godt, det er bare hyggeligere ude i naturen.

Hvis du er i gang med at brainstorme et par nye motions-hobbyer og gerne vil have lidt kreative indspark, så har jeg skriblet et par gode aktiviteter ned, der med garanti nok skal tone kroppen op til sommer.

Rulleskøjter

Hvis vejret er til det, er der få ting der giver os lige så god form som at rulle en virkelig lang tur på rulleskøjter. Det rulleskøjter gør er at det stimulerer vores core muskler, ben og mave på én gang – og så er det faktisk også ret sjovt. 

Hvis du har en sti i dit lokalområde med god og glat asfalt, så er det vidst bare at komme i gang, når vejret selvfølgelig er til det. 

Trampolin

Alt efter dit ambitionsniveau og tidligere erfaringer med trampoliner og springgymnastik, så findes der en lang række forskellige trampoliner på markedet, der kan give dig alt fra et par meters luft under fødderne til fem eller seks meter. 

Trampoliner er en fantastisk måde at komme i god form på fordi vi bruger vores eksplosive muskler i ballerne, lårene og ryg- og mave. Det er med til at i høj grad styrke og vækste dine muller i underkroppen. Læs mere her

Træningsbænk

Hvis vejret er forfærdeligt (som det har været hele vinteren), så kan det godt være svært at komme ud på rulleskøjterne eller trampolinen. Dette giver dig en god mulighed for at få tonet overkroppen, og hvis du ikke er interesseret i at betale hver måned for et fitnessabonnement, så er en træningsbænk måske det rigtige valg for dig.

En træningsbænk er et fantastisk multitool for fitnessfolk. Med en træningsbænk kan du træne alt fra pecs til ryg til skuldre til biceps og triceps. Derudover er der et hav af de traditionelle bodybuilder \’moves\’ der kan laves på en træningsbænk og sikre den bedste vækst for netop dig.