To måder at få en sundere hud på

Selvom det er de færreste der har lyst til åbent at indrømme det, så er der mange af os som går og er lidt usikre på vores hud, mere præcist den mere urene del af den. Det er bumserne, renderne under øjenene eller de rynker der nu engang kommer når man stopper med at være 18 år gammel.

Uanset om det drejer sig om det ene eller det andet, så er der mange gode ting vi mennesker kan gøre for vores kroppe (og hud) som alt i alt vil resultere i mindre af det vi nu engang er så trætte af.

Der findes et utal af forskellige masker og vitampiller derude, som garanterer os at vi aldrig kommer til at døje med så meget som en enkelt bums, nogensinde igen – men bør du virkelig tro på at der findes én pille til alt derude, eller bør du måske overveje at skifte nogle af dine mindre sunde kostvaner ud? 

Jeg har skriblet en lille liste sammen til de af os, som går og døjer med en smule akne eller uren hud – det er nemmere at komme til livs end man skulle tro.

Søvn – får du nok?

Mange mennesker med meget på programmet mener selv at Søvn er da bare noget jeg skærer lidt ned på.  Disse mennesker kan ikke tage mere fejl. Søvn er en af de absolut vigtigste ting at få, både for kroppen og velværet, men bestemt også for den urene hud. 

Når du skærer ned på søvn, skærer du også ned på dine gennemsnitlige energiniveauer, hvilket godt kan øge stress på længere sigt. Og hvis der er noget der er usundt for huden, så er det at have mere travlt end hvad godt er – sørg derfor for at få alt den søvn du har brug for, helst omkring de otte timer.

Mad – du er hvad du spiser

Selvom den for mange siger lidt sig selv, så har det vi putter i vores krop en utrolig stor indflydelse på hvordan vores kroppe både har det- og ser ud. Hvis du på nuværende tidspunkt ikke har en fantastisk diet, men derimod fylder kroppen med hurtig mad og lidt slik hist og her, så kan det sagtens være grunden til at du får lidt mere fedtet og uren hud. Det bedste du kan gøre i dette tilfælde er at overveje at skifte noget af det hurtige mad du spiser ud med noget frugt eller grøntsager.

Nysgerrig? Læs mere på www.chekos,dk