Tjekliste til sex i det fri

Det der med sex i det fri er noget der er kommet meget større fokus på igennem de seneste 10 år. Sex i det fri kaldes for entusiasterne for dogging, et begreb der kommer fra UK og er blevet brugt omkring at mødes med helt og aldeles fremmed mennesker i offentlige rum, om det er parker, strande eller skove for at have sex med hinanden. 

Takket været internettet er dette fænomen nu også begyndt at dukke op alle steder man ellers leder efter det rundt omkring i verdenen. Før du kaster håndklædet over skulderen og tænker at du skal til at gøre dette til din nye ynglingspport, så er der dog et par ting som du børe være opmærksom på 

Følger du loven?

Det er nemlig ikke helt risikofrit at have sex ude i det fri. Hvis du gør det helt galt, og jeg mener helt galt, så kan du i værste fald ende med at skulle side og tænke over hvad du har gjort i fire års fængselstid – ikke just det sjoveste at forestille sig. 

Loven omkring sex udenfor handler i virkeligheden mere om loven omkring blufærdighed og det at være til gene for andre. Der er to regler og de lyder sådan:

Straffelovens § 232: Den, som ved uterligt forhold krænker blufærdigheden eller giver offentlig forargelse, straffes med bøde eller fængsel indtil 4 år.
Normalpolitivedtægtens § 5: Det er forbudt på eller ud til en vej eller andre steder, hvortil der er almindelige adgang, at vise uanstændig opførsel, f.eks. ved uanstændige ord eller handlinger, ved uanstændig blottelse af legemet eller ved at opfordre til utugt.

Hvis du kan disse to regler er der gode chancer for at du kan slippe afsted med den ekstra omgang sjov. Der er dog også et par ekstra (fysiske) ting, der er meget rare at have med ud i skovens dybe stille ro – de er:

  • Et tæppe
    For lad os være ærlige, der er intet mere irriterende end at få gran og andet småtteri mellem fødderne, så forstil dig at få det mellem ballerne. Gør dig selv en tjeneste og tag et stort et af slagsen med – better safe than sorry. 
  • Vand, kompas, servietter, glidecreme – og alt det andet du plejer at have med i skoven
    Det er værd at skrive bag øret, at selvom målet med det hele er at have en god omgang sex ude i skoven, så er det alligevel værd at kunne finde hjem.