Tag et online lån uden sikkerhed

En almindelig bank vil som udgangspunkt spørge ,hvad pengene skal bruges til og om du har mulighed for at stille sikkerhed for lånet. Har du ikke det vil de som udgangspunkt afvise dig. Samtidig vil det som regel tage flere uger at få en låneansøgning til gennemgang. Uanset om den bliver afvist eller godkendt. En online bank vil sjældent bede om sikkerhed, med mindre det er et lån på flere hundrede tusinde kroner du ansøger om og det vil heller ikke spørge hvad pengene skal bruges til. Uanset om det er til en uventet regning, en ny vaskemaskine eller et godt tilbud.

Brug en låneberegner

Når du skal tage et lån er det en god ide at ansøge mere end et sted og derved sikre dig at du får det bedst mulige lån. Du kan ved hjælp af en forbrugslån beregner sikre dig, at du ved hvad et lån vil koste dig, hvis du er 3 måneder om at tilbage betale eller hvis du er 8 måneder. Samtidig vil den være med til at finde det lån, der passer dig bedst muligt og er billigst at tilbagebetale.

Få krav fra online banken

En af de store forskelle imellem den almindelige bank og en online bank er deres krav til låneansøgeren. En online bank vil typisk have meget få krav for at godkende en låneansøgning. De krav der er mest almindelige at en online bank stiller er

  • Du skal have et NemID for at kunne ansøge og underskrive en låneaftale
  • Du skal have en registreret adresse i Danmark
  • En aktiv mailadresse, da det ellers ikke er muligt at sende et lånetilbud
  • Du må ikke stå i RKI. Nogle få acceptere dette, men langt fra alle
  • Du skal være mindst 18 år. Mange kræver dog mindst 19-20 år før de vil acceptere en låneansøgning

Opfylder du disse krav vil din låneansøgning som udgangspunkt blive godkendt.

Sådan søger du

Når du har fundet en online bank, ansøger du ved hjælp af dit NemID. Banken vil spørge dig, hvor mange penge du vil låne, hvad du har af indtægt og hvor længe du forventer at være om at tilbagebetale lånet. På baggrund af disse oplysninger, vil du indenfor få minutter have et lånetilbud eller fået et afslag. Du skal så selv godkende eller afslå det lånetilbud banken har sendt dig. Godkender du lånetilbudet, vil du have pengene på din konto inden for ganske få timer.