Tag på cykelferie med anhængertræk

Du står måske i den situation her op til jul at i gerne vil køre afsted på ferie. Det er utroligt populært i Danmark at tage i sommerhus med hele familien og hygge med cykelture og lign. aktiviteter. Hvis du ikke har Anhængertræk på din bil er det klart en udfordring at få sine egne cykler med og så er man nødt til at betale for at låne cykler til dyre domme, men du kan faktisk få monteret et anhængertræk på din bil til en overkommelig pris.

Hvad kan man ellers bruge anhængertræk til?

Anhængertræk kan bruges til utrolig mange ting og giver typisk en utrolig stor frihed da man både kan bruge det til cykelstativ, campingvogn, trailere og meget andet. Det vil sige at du får en masse ekstra potentiel plads i forbindelse med din bil.

For at få Anhængertræk på din bil skal du kontakte en mekaniker der kan hjælpe dig med dette.

Hvad koster anhængertræk?

Et anhængertræk-sæt som kan købes i mange forskellige butikker i Danmark til din bil koster fra omkring 1800 – 2000 kr. Og så skal der en mekaniker til at sætte dette på din bil. Det tager typisk nogle timer og vil resultere i en samlet pris på alt fra 5.000 til 10.000 kr. afhængig af hvilken bil du har. Nogle bliver er sværere end andre at eftermontere et anhængertræk på så derfor vil prisen på montering af anhængertrækket også variere.

Få 3 tilbud på montering anhængertræk

Hos Autobutler kan du få 3 tilbud på montering af anhængertræk til din bil. Det giver af dygtige mekanikere, som alle kan hjælpe med montering til netop din bil. Du opretter dig og indsender dine ønsker omkring montering af anhængertrækket og så modtager du hurtigt de bedste 3 tilbud som passer til din bil fra mekanikere i Danmark.

Hvordan monteres et anhængertræk?

Når du skal have monteret anhængertræk efterfølgende går mekanikeren ind og sætter denne fast på understellet af din bil og tilkobler strøm til dit ønskede stik. Der er 2 forskellige stik-typer: 13 og 7 polet stik. Det er en relativ simpel opgave for de fleste mekanikere at montere et anhængertræk selvom din bil ikke er “født” med det så de største udgifter ligger i at købe materialer.