Hvad giver man til manden som har alt?

Dette indhold er sponsoreret 

Det nærmer sig. Juleaften, og du skal have en gave klar. Det kan også være bryllupsdagen der nærmer sig. Eller den runde fødselsdag. Lige meget hvad, skal der investeres i en gave. Men hvad giver du ham som allerede har alt? Du skal helt klart i gang med at tænke, og du skal muligvis også i gang med at spare godt og grundigt sammen. Der er nemlig ikke noget bedre end at give en rigtig god gave til en som fortjener det. Hvor du virkelig kan imponere og gøre ham rigtig glad. Her har vi samlet tre forskellige ideer til en gave, som du kan give manden i dit liv næste gang, han skal fejres. 

Den helt store gave: et ur

Er du klar til at gå helt amok i en gave til manden i dit liv, så er du nødt til at overveje et ur. Et ur kan koste alt fra et par hundrede kroner til et par hundrede tusinde kroner. Her kan det være sjovt, at købe noget specielt og eksklusivt, hvis du har mulighed for det. Tager du udgangspunkt i markedet for ure online, kan det være værd at overveje noget som et ur fra Rolex, et fra Breitling, Omega eller Hublot. En mand kan altid bruge et ur, især hvis vi nærmer os de mere eksklusive på skalaen. Tør du at give dig i kast med noget så vildt som et ur til din mand, næste gang han fortjener en gave og skal fejres, så Se mere her. Men pas på, du ikke forelsker dig så meget, at du også vil have et ur til dig selv – det kan nemlig være ret så fristende at se på smukke, ikoniske og eksklusive ure som for eksempel dem fra Rolex.

Den som I vil huske: en oplevelse 

Skal det ikke være det helt store ur, som du skal købe til din mand i gave, så kan det i stedet være noget som en oplevelse. En oplevelsesgave er klart noget, som både giver og modtager vil huske – så længe du vælger den rette oplevelse at give. Det kan være alt fra en tur i luftballon, en tur til ølsmagning på et mikrobryggeri, en tur i en sportsvogn, et faldskærmsudspring eller et wellness-ophold. Der findes et væld af forskellige oplevelser som er passende at give i gave. Det handler bare om, at du tænker dig om en ekstra gang.  Hvad kan han blive glad for, og hvad kan måske også udfordre ham, så det bliver noget uforglemmeligt?

Den sikre vinder: noget til garderoben 

Skal du ikke give dig i kast med oplevelser eller et dyrt Rolex-ur, så er der mange andre gaver, som du kan give. Det gælder for eksempel noget så nemt og sikkert som tøj. Både mænd og kvinder kan altid bruge lidt mere tøj, og til store begivenheder kan det måske også betyde, at dette tøj kan blive mere eksklusivt. Det kunne for eksempel være en skjorte, som han måske ikke ville bruge helt lige så mange penge på selv. Det kunne også være et helt jakkesæt, eller noget så simpelt som underbukser og strømper af høj kvalitet og kvantitet. Ydermere kan det også være en idé at købe en duft. Både mænd som kvinder er vilde med at dufte godt. Her kan du se dit snit til at købe den duft, som du synes passer bedst til både din mand og din smag. Det samme gælder muligheden for at give tøj. Synes du, at han trænger til en update i garderoben, eller bare skal overveje en mindre ændring i stilen, så kan det være smart at give det som gave.