iPhone 11 – 3 væsentlige forbedringer på den ny iPhone

Der er kommet utrolig meget hype omkring når Apple lancere nye iPhones og der er ingen tvivl om at de nye iPhones også har fået et godt rygte efter en masse år med innovation og lækkert design som gang på gang imponere de store Apple fanatikere, hvilket naturligvis har styrke iPhones rygte til hver lancering. Men det sætter også et stort pres på Apple når der skal lanceres en ny iPhone som f.e.sk iphone 11 og iphone 11 Pro som er lanceret i september 2019, og som virkeligt har fået meget omtale som en af de største forbedringer i nyere tid på iPhones.

Så lad os kigge på 3 ting som er blevet forbedret markant på den ny iPhone 11.

Batterilevetiden

Der er ingen tvivl om at batteriet på iphones aldrig har fået en helt god omtale. Ikke fordi det ikke fungere, men de løber hurtigt tør for strøm og det er ofte noget som bliver skiftet ud løbende hvis man vil have den bedste oplevelse på sine iphones. Men med den ny iphone 11 så er dette problem løst. Den har fået en opgradering fra sin forgænger der i forvejen havde en god batterilevetid med næsten 3400 mAh men på den ny iphone 11 er der næsten 4000 mAh som virkeligt giver dig en brugeroplevelse i top.

Hastigheden

iPhone er generelt kendt for at have en god hastighed i forhold til sine konkurenter men her med den ny iphone 11 så er det taget til nye højder, hvor man virkeligt har forbedret hastigheden på denne ny model. Der er ingen tvivl om at du slipper for ventetiden på denne ny telefon, som har fået op imod dobbelt så hurtig en hastighed når du åbner og lukker apps.

Kamera

Kameraet på den ny iphone 11 er også blevet bedre og den har endda fået en ekstra linse, som endnu en gang sikre at kameraet har fået en høj prioritet på den ny iPhone, som i forvejen har et første klasses kamera. Så skal du have taget gode billeder, så er iphone 11 et godt bud.

Iphone 11 fordele og ulemper – Er den pengene værd?

Der er mange fordele og ulemper ved alt i verden, men her i denne situation så er de overstående forbedringer nogle helt tydelige forbedringer som gør den pengene værd, selvom den eneste ulempe lige umiddelbart er prisen på iphone 11 som er relativt dyr. Du kan læse alle iphone 11 fordele og ulemper hvis du vil se flere fordele og ulemper for at sikre at du ved at det er pengene værdi.