Få investeret fortjenesten fra dit mikrobryggeri med copytrading

Kunne du godt tænke dig at komme til at leve af dit mikrobryggeri eller måske kunne få mere tid frigivet til dit hobbyprojekt, så er der mange muligheder for at gøre det på. Men hvis du begynder at få investeret din fortjeneste fra dit mikrobryggeri på en fornuftig og strategisk måde, så er der faktisk mulighed for at dette kan blive en realitet. Og ikke nok med at det kan blive en realitet, så kan det ske før end du havde regnet med.

Men hvordan kan du komme i gang med dette og hvad er copytrading for noget? Det får du svart på her i artiklen.

Hvad er copytrading?

Copytrading er en passiv måde at få investeret sine penge, hvor du ikke selv skal investere dine penge, men med ro i maven lader andre investere dine investeret penge.

Copytrading giver dig muligheden for at kopierere en professionel investors handler helt automatisk. Så hver gang at den professionelle investor som du kopierer køber for 15% af sin portefølje i amazone aktier, så vil 15% af din portefølje også blive investeret i amazon uanset hvor meget i hver især har på kontoen at investere for. Mange af de investorer som du kopierer på eToro er daytraders som handler flere gang om dagen og dette medfølger naturligvis at de skal have styr på deres investeringer for at skabe gode resultater. Men flere af de investorer på eToro som er den mest populære handelsplatform, har i flere år i træk skabte høje og stabile afkast. Du kan læse denne guide til copytrading på eToro hvis du vil lærere mere.

copytrading på etoro

Nyd friheden og brug tiden på din hobby

Det er langt sjovere at få en hverdag som man selv kan styre og hvis du får succes med copytrading, så kan det potentielt resultere i at du kan leve af din copytrading, hvis de investorer du kopiere er dygtige samt heldige på markedet.