EToro investeringsmuligheder – aktier og copytrading

Drømmer du om at tjene penge som en daytrader? Eller vil du bare gerne ligge på en solseng og se dine penge vokse, uden at du skal arbejde for det? Du har mulighed for begge dele og det er lettere at komme i gang end du tror.

Men hvorfor skal du investere din opsparing i stedet for at lade den stå på en bankkonto? Lad os se på grunden.

Derfor bør du investere din opsparing

Investering er ikke kun for rige mennesker. Hvis du nogensinde drømmer om at blive rig, eller drømmer om at leve betydeligt bedre end du gør i dag, så bør du gå i gang med at investere dine penge, så de kan arbejde for dig.

Når du har penge på din bankkonto, så vil de miste værdi til inflationen hvilket betyder at de mister sin værdi fordi der hele tiden bliver trykt flere penge af nationalbanken. Derfor bør du sørge for at dine penge bliver investeret for at du kan sikre at de får et højere afkast end inflationen giver dem af mindre værdi.

EToro investeringsmuligheder

EToro har mange investeringsmuligheder og her er nogle af dem aktier og kryptovaluta som er nogle af de ting som eToro er især kendt for. Det er ikke nødvendigvis fordi det er dem du skal investere i, men kryptovaluta har tilbage i 2017 gjort helt almindelige mennesker rige ved en lille investering. I dag er der mindre hype omkring kryptovaluta, men de begynder at blive mere stabile igen hvilket har gjort det til en ganske populær investering på etoro hvis man er lidt mere risikovillig.

etoro copytrading

Copytrading

Copytrading giver dig mulighed for at slippe tøjlerne og lade en professionel investor kopierer, mens du helt automatisk kopierer alle handler der bliver fortaget. Dette fænomen er kendt som social trading og er især kendt i udlandet mens man i Danmark ikke helt kender det lige så meget endnu. Du kan f.eks. læse denne copytrading guide hvis du gerne vil få den store gennemgang, men helt grundlæggende så skal du finde en investor du vil kopiere, for derefter at investere i hans eller hendes portefølje. Så vil alle dine investeringer være identiske med denne investors. Det er ganske enkelt og lige til.