Passiv indkomst med CopyTrading – Sådan gør du

Kunne du godt tænke dig at få en passiv indkomst, hvor du ikke skal arbejde for at tjene penge, men blot tjener penge mens du sover? Hvis du lige som nærmest alle andre mennesker syntes at dette lyder godt, så skal du læse videre i artiklen her, hvor vi kommer ind på hvordan du får passiv indkomst med CopyTrading.

Du vil lære hvordan du selv kommer i gang og få mere afvide omkring hvad copy trading overhoved er for en størrelse.

Lad os kigge nærmere på copytrading.

Hvad er CopyTrading for noget?

CopyTrading er en ny måde at investere på, hvor du kan kopiere andre investorer og traderes porteføljer helt automatisk. Du kan simpelthen få mulighed for at få det præcise samme afkast som en eller flere professionelle investorer uden selv at skulle sætte dig ind i hvordan du investere som dem. Når du kopierer en professionel investor, så vil din portefølje automatisk kopierer alle transaktioner som den investor du vælger at kopierer laver. Det betyder at hvis denne trader vælger at købe for 15% af sin portefølje i Coca Cola aktier, så vil 15% af din porteføljes værdi også blive købt Coca Cola aktier for. Dette sker helt automatisk og det er fuldstændig gratis.

Årsagen til at de professionelle investorer vælger at lade andre kopiere sig, er fordi de får en lille procentdel af handelsomkostningerne, men for at få mange til at følge dem, så er de nød til at skabe høje og ikke mindst stabile afkast. Det betyder altså at det er win-win for begge parter. Og en handelsplatform som eToro som er den største CopyTrading platform overhoved, får flere kunder der handler igennem dem, hvilket de er godt tilfreds med. Du kan læse meget mere omkring CopyTrading på denne side: https://copy-trading.dk hvor der bliver beskrevet hvordan du kommer i gang med at finde den bedste investor, hvordan du opretter din konto og meget, meget mere.

Hvordan kan man så tjene passiv indkomst?

Ved at lade andre investorer investere for dig, så vil du tjene penge, når de tjener penge. Nogle tjener afkast på over 100% om året, mens andre tjener mindre. Men hver gang at de tager en gevinst, så vil du gøre det samme. Det er altså fuldstændig passiv indkomst, uden at du skal have nogen viden omkring investering for at komme i gang. Du vil altid kunne tage dine penge ud igen, men det er generelt en fordel at investere på den lange bane, så du bør minimum have pengene investeret i et års tid og helst meget mere.