Øl og vinsmagning – Sådan skaber du de bedste vilkår

Når du skal skabe en hyggelig aften med øl og vinsmagning, så er der en hel masse brikker der skal falde på plads. Det er altså ikke bare at stille en række flotte og lækre øl eller vine op på bordet, og servere dem i kopper. Nej, hvis man skal sørge for at det bliver den bedste oplevelse som giver de bedste vilkår for både øl og vin, så skal der altså tænktes mere over detaljerne.

Derfor vil vi her komme med tips til hvordan du kan skabe den bedste stemning og de bedste vilkår til en hyggelig aften med øl og vinsmagning.

Hvad skal man drikke af?

Ja, når det kommer til en øl eller vin smagning, så skal man traditionelt drikke af et ølkrus når man skal smage på øl, og et vinglas når man skal smage på vin. Det sikre at du opnår den helt rigtige autentiske oplevelse når du skal prøvesmage disse forskellige varianter, og det sikre også både øl og vin bliver iltet på den helt rigtige måde, som bringer mest muligt smag ud af de forskellige drikkevare.

Skab en god atmosfære med en biopejs

Når man skal skabe en god atmosfære til sådan et arrangement, så er det uhyre vigtigt at du sørger for at det er både hyggeligt og rart at være tilstede. Du bør altså sikre at du har skabt et sted hvor folk syntes det er rart at være, og hvor du føler at folk slapper af. Hvis arrangementet forgår på en varm sommeraften, så kan du med fordel tage din udendørs biopejs frem som ikke skaber varme men blot en dejlig rar stemning. Men hvad så hvis du er indenfor? Så bør du tage en indendørs biopejs frem. Men er det ikke farligt og afgiver en masse dårlig luft, tænker du måske. Nej Biopejse bruger bioethanol som brændsel, som er 96% sprit, hvilket betyder at hvis du tænder ild til det, så forsvinder det bare i stedet for at afgive en masse gasser og gift. Det betyder at det er helt ufarligt at bruge en biopejs indenfor. Men med en biopejs så skaber du bare en stemning, som man ikke kan lade være med at syntes væres hyggelig.

Hvad skal man spise?

Når man skal have øl og vinsmagning, så er det ikke unormalt at man servere nogle lækre oste med pinde til, så kan man gå og nippe af et stykke ost når man er færdig med at smage på de delikate vine eller øl du har fået afprøvet. Du behøver ikke en tung anretning, men kan sagtens nøjes med en smule som står klar til efterfølgende.

Nu er du klar til din øl og vinsmagning.  Held og lykke.