Kan man forsikre sin ølsamling? Få svaret her

Investere du i øl eller har du bare en stor samling af øl derhjemme, som du gerne vil passe bedst muligt på? Og kunne du godt tænke dig at forsikre dem, så du ikke mister alt, hvis der en dag skulle ske indbrud, brand eller lignende situationer? Så vil vi her forkalre dig hvordan du kan forsikre din ølsamling bedst muligt og hvad du skal regne med at det kommer til at koste.

Men lad os starte på at kigge på hvilken slags forsikring der kan forsikre din ølsamling.

Og svaret er ja, du kan godt forsikre din ølsamling.

Forsikringer til hjemmet

Når du skal forsikre noget som helst, så er det naturligvis vigtigt at du sætter dig ind i hvilke forsikringer du har brug for. Hvis du eksempelvis har en hund, så skal du have en forsikring til hund som eksempelvis kunne være en Alka hundeansvarsforsikring. Hvis du i stedet har et hus, så skal du naturligvis have en husforsikring, som sikre at hvis dit hus går i stykker eller der kommer skader på det, så er du fuldstændig forsikrede imod dette også, hvis uheldet var ude.

Når du skal forsikre din ølsamling, så skal du faktisk bare sørge for at få din ølsamling ind over din indboforsikring. Hvis din ølsamling har en stor værdi, så kan du få lavet en udvidet indboforsikring, som betyder at du oplyser dit forsikringsselskab om at du har en ølsamling som har en værdi på xxx antal kroner, og at den vil du gerne have forsikret med en udvidet indboforsikring, som måske koster en lille smule mere, men som også skaber en langt større dækning end den en traditionel indboforsikring.

Udvidet indboforsikring

Når du skal forsikre din ølsamling, så er det naturligvis vigtigt at du opgiver din ølsamlings værdi. Når du har gjort det, så vil dit forsikringsselskab udregne en pris som passer med den dækning som du har brug for, for at dække ølsamlingens værdi. En indboforsikring dækker alle dine ejendele i hjemmet, og årsagen til at du skal udvide den, er ganske enkelt fordi dækningen på en almindelig indboforsikring er begrænset, mens du med en udvidet indboforsikring selv kan bestemme hvor meget du skal dækkes af den.