Fjern rødvinspletter på gulvtæppet – Så nemt kan det gøres

Er katastrofen indtruffet, og du har kommet til at spilde rødvin på dit flotte gulvtæppe? Så frygt ikke. Det kan sagtens blive fjernet igen, så du aldrig efterfølgende ville kunne bemærke at der har været en plet der.

Men hvordan gør du så det? Ja det vil du her i artiklen få svaret på, samt du vil finde ud af hvad du skal anskaffe dig så det fremover ikke vil være noget du frygter kommer til at ske.

Anskaf en Tæpperenser

Hvis du virkeligt vil læse problemet med at få fjernet rødvinspletter på gulvtæppet, så er den ultimative løsning at du anskaffer dig en tæpperenser. En tæpperenser går nemlig ind og massere tæpperensen ind i tæppet, så du er sikker på at du får opløst det værste af pletterne. Du bør dog altid tjekke op på hvilken tæpperenser der er bedst og finde en tæpperenser bedst i test som kan klare opgaven. Der er nemlig kæmpe forskel på hvilke modeller du finder rundt omkring, og nogle af uden tvivl bedre end andre. Så for at du ikke køber en tæpperenser som du bliver skuffet over, så sørg for at undersøge de forskellige muligheder inden du køber.

Hvis du ikke har en tæpperenser

Hvis du ikke har en tæpperenser, så kan du med fordel købe tæpperens, som blot skal skummes op og påføres det område hvor der er kommet rødvinspletter på dit gulvtæppe. Nu skal du bare lade det arbejde, og efterfølgende kan du fjerne det igen, og så skulle rødvinspletten være helt væk. Hvis det ikke har lykkes, så gør du det forfra indtil at pletten er helt væk.

Husk at få afsprittet

Når du skal gøre rent, uanset om det er ved at fjerne rødvinspletter på gulvtæppet, eller bare en stor omgang rengøring i hjemmet, så er det vigtigt at du sørger for at få afsprittet dine fingre og generelt få afsprittet tingene og rengørinsmidlerne af derhjemme.

Derfor kan du med fordel anskaffe dig en håndsprit dispenser som skal være placeret centralt i hjemmet, så du altid kan få den tilgængelig. Den er praktisk, da du også kan bruge den til at afspritte andre ting med, hvis du eksempelvis bruger et stykke papir som du får spritten på, og efterfølgende bruge det til at tørre af med. På den måde kan du sikre at der efterfølgende ikke kommer en masse bakterier.