Alternative investeringer – øl, vin og crowdlending investering

Går du med overvejelserne om at begynde at investere, men er du i tvivl om hvilken slags investeringer du vil fortage dig, så er der heldigvis rig mulighed for at finde nogle spændende måder at investere på.

En af de måder som er begyndt at blive mere og mere populære er investering i øl og vin, som er blevet letterer og lettere at investere i igennem de senere år. Når man gerne vil investere i eksempelvis vin, så findes der hendda handelsvirksomheder som lever af at håndtere dine investeringer, give dig månedlige raporter over dit afkast på de vin som de opbevare for dig, og lignende. Det er altså ikke bare at man har en vin til at stå i sin vinkælder, som bare står og bliver støvet.

Men hvilke andre former for investering findes der, som kunne være interessante alternativer?

Crowdlending – investering i lån

Der er flere og flere der begynder at få afvist deres låneansøgninger i bankerne verden over, hvilket har skabt en helt ny form for investering, hvor man kan låne sine penge ud til andre både privatpersoner og virksomheder og få et månedligt afkast i form af rente betalinger.

Med crowdlending kan du simpelthen få bankens rolle og få lov til at låne dine penge ud, præcist som man er vant til at bankerne gør og har gjort i mange år. Du kan altså få lov til at komme over på den anden side af bordet og få en del af det afkast som banken har fået igennem mange hundrede år. En af de største platforme hvor du kan låne dine penge ud igennem er crowdlending platformen Mintos, som har over 160.000 investorer. Du kan læse denne anmeldelse af Mintos hvis du vil vide mere omkring denne mulighed.

Du kan også kigge nærmere på en af de andre store platforme, som ligesom Mintos giver dig mulighed for at investere i lån fra flere forskellige låneudbydere, nemlig Fast Invest som også er en af de store platforme.


Investering i øl og vin

Hvis du investere i både øl og vin, så har du en rimelig sikker form for investering, men den kræver også en del arbejde. Derfor bør du kontakte nogle specialister, som har forstand på hvordan du opbevare de forskellige øl og vine, så de holder deres værdi bedst muligt. Men målet for denne slags investering, er også at købe nogle varianter og mærker som vil stige i pris over tid, hvilket man naturligvis ønsker for alle sine investeringer. Derfor bør du også væbne dig med tålmodighed, da du ikke skal forvente at denne type investering stiger med flere 100% om året.